Resurrecció

En l'últim post del nostre vell amic Marçal es llegia:
Alguns tenim un final, i, per molt que intentem oposar-nos-hi, acabem desapareixent. Això és el que li ha succeït al Pinyol. Internautes, el Pinyol ha mort.
Les causes de la mort es poden trobar en un aïllament social que l'ha dut a una situació similar a Baudelaire, i tots els poetes maleïts. Les drogues, l'alcohol -sempre he trobat curiós que aquests dos elements es separin-, la mala vida, l'han orientat, inequívocament, a la mort. Em sap greu que no li podreu dur flors, ja que l'hem incinerat. Si algú disposa d'una platja privada, podem negociar tirar-hi les cendres a bon preu. Moltes gràcies a tots!!! Funerària Oliveres i altres productes de la terra.
Nosaltres, molt de temps després de la seva mort, pretenem recuperar l'essència dels Pinyols, amb aquesta humilitat que tant caracteritzava l'autor de l'estimat espai mort.

dilluns, 1 d’octubre del 2007

Curiositats

Per un costat, n'hi ha que acusen el Conseller Joan Saura i el cos de Mossos d'Esquadra de pressionar els periodistes catalans que disposen d'imatges de piròmans de còmics. S'equivoquen, no només pel fet que els Mossos han de tenir total dret a fer les seves investigacions, sinó per la segona part de la frase: pressionar els periodistes catalans. Aquesta frase inclou la possibilitat que a Catalunya tinguem periodistes.

Per un altre costat, ens trobàvem mirant col·lectivament el Porca Misèria a Tv3, quan un dels personatges deixa anar a en Pere (Joel Joan): "Sí que sembles una dona, sí, no entens les coses a la primera". Silenci en el meu entorn (tot ell femení) de quatre segons, mentre el meu rostre mostrava un lleu somrís. Reacció al cinquè segon: "apa! quin tiu més prepotent, masclista i misogin!". Deliciós.

5 comentaris:

Us en recordeu? ha dit...

Et felicitem, ets el millor!

Anònim ha dit...

Et felicitem, ets el millor, tu sempre entens les coses a la primera!

Anònim ha dit...

Com que no tinc el teu mail, us escric per aquí. No he pogut arribar a temps, i aleshores ja no hi ereu. Per culpa de la conyeta del mòvil, tampoc us he pogut trucar per avisar. En fi, a partir del dimecres, proposo quedar a les 15:00 al mateix lloc. Disculpin les molèsties.

Sobre el post, ja que estem, només un comentari: no sé que hi feu encara, a Iniciativa; braç polític del búnker feminista recalcitrant.

Ja sabeu qui sóc.

Us en recordeu? ha dit...

D'acord! Ens veiem el proper dimecres a les 15.00 al mateix lloc. Fins demà!

una lingüista ha dit...

Segur que amb l'accent volíeu remarcar que era un "tiu" molt molt molt misOgin... ;-)