Resurrecció

En l'últim post del nostre vell amic Marçal es llegia:
Alguns tenim un final, i, per molt que intentem oposar-nos-hi, acabem desapareixent. Això és el que li ha succeït al Pinyol. Internautes, el Pinyol ha mort.
Les causes de la mort es poden trobar en un aïllament social que l'ha dut a una situació similar a Baudelaire, i tots els poetes maleïts. Les drogues, l'alcohol -sempre he trobat curiós que aquests dos elements es separin-, la mala vida, l'han orientat, inequívocament, a la mort. Em sap greu que no li podreu dur flors, ja que l'hem incinerat. Si algú disposa d'una platja privada, podem negociar tirar-hi les cendres a bon preu. Moltes gràcies a tots!!! Funerària Oliveres i altres productes de la terra.
Nosaltres, molt de temps després de la seva mort, pretenem recuperar l'essència dels Pinyols, amb aquesta humilitat que tant caracteritzava l'autor de l'estimat espai mort.

dijous, 4 d’octubre del 2007

Eps, no t'oblidis de pagar el compte!

Parlàvem avui, un grupet de pinyolaires, sobre un fet evident, i és que els metges se'ns'envan a l'estranger, a treballar. Aquest, per exemple, és un fragment de notícia del web del Telenotícies, que tracta aquest fenomen:

09/07/2007 16.36
Barcelona

Prop de 300 metges catalans han marxat des del gener a l'estranger atrets per millors condicions laborals


Des de començament d'any, uns 300 metges catalans han marxat a treballar a l'estranger, principalment a Anglaterra, el Canadà o els Estats Units. És una xifra que comença a preocupar, sobretot en un moment en què a la sanitat catalana hi falten facultatius. Entre les raons per anar-se'n, els metges apunten millors oportunitats professionals, sous més alts i facilitats per conciliar feina i família. Alguns hospitals catalans ja estan adoptant mesures per evitar-ne la fuga, com l'Hospital Clínic de Barcelona, on, entre altres mesures, s'intenta fer partícips els metges en la gestió de l'hospital o els ofereixen permisos retribuïts perquè se'n vagin a fora a ampliar formació per després aplicar-la aquí.


I quina és la nostra opinió? Doncs que i una merda. Els ciutadans paguem 4/5 parts del cost d'una matrícula en una Universitat pública, i no estic disposat que un cop acabada se'n vagin a treballar a l'estranger. Si volen fer-ho, que es paguin una privada, i potser aleshores ja no ho veuran tan bé això d'anar-se-n'hi.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

ufff...amb els investigadors passa el mateix, però no serà qüestió de millorar les condicions laborals dels professionals i dels becaris, els quals treballen gratis per a nosaltres (i no és una forma de parlar, és una realitat)? Veig que segons tu els treballadors hem d'acceptar la precarietat, hem de treballar 12 hores o més cada dia cobrant una merda, esperant beques que s'adjudiquen quan ja s'ha fet la feina (i te la paguen quan volen), etc. La culpa és nostre, sí senyor. Això (amb carinyo) és la nova esquerra repelent ( ai! intel·ligent) que em fa més por que moltes altres coses. Per cert, que opinen els pinyols de segrestar manifestacions?
PD: estic d'acord en que no és normal que un país es gasti els diners en una cosa i que se'n aprofitin altres (que molts cops són països amb més riquesa econòmica).

Anònim ha dit...

això, regulem la seva feina, el seu horari, correm cap al paradís dels urals!

Gra de mostassa ha dit...

potser la solució s'ha d'enfocar cap a una altra banda; si volem que no se'n vagin, que no tinguin motius per fer-ho: millors condicions laborals aquí. Trobo que és més realista que el que tu proposes, tot i que no deixa de ser difícil de dur a terme

Ramon Armengol ha dit...

Collons, de puta mare lo de millorar les condicions laborals...les condicions laborals de tots!!!!!! O follamos todos o la puta al rio!

Unknown ha dit...

Què passa, que no poden marxar a l'extranger encara que hagin estudiat aquí?? Que no paguen impostos? On diu que s'ha de retenir als llicenciats, doctor o enginyers? Alguns ja es retindran solets, fent-se funcionaris o mafiosos per l'estil, d'altres preferiran marxar. És llei de vida.

Anònim ha dit...

Aquesta si que és bona...

Clar que si! Retenim-los! prohibim als nostres llicenciats en universitats públiques d'anar a l'estranger!

És una magnífica forma d'incentivar la gent a que faci estudis superiors. Es nota que els pensadors il·lustrats que escriuen aquest blog segueixen referents polítics i socials tan avançats com la Cuba de Fidel Castro...

Anònim ha dit...

Et felicito, ets el millor!

Anònim ha dit...

cantes fatal, però molt malament eh...