Resurrecció

En l'últim post del nostre vell amic Marçal es llegia:
Alguns tenim un final, i, per molt que intentem oposar-nos-hi, acabem desapareixent. Això és el que li ha succeït al Pinyol. Internautes, el Pinyol ha mort.
Les causes de la mort es poden trobar en un aïllament social que l'ha dut a una situació similar a Baudelaire, i tots els poetes maleïts. Les drogues, l'alcohol -sempre he trobat curiós que aquests dos elements es separin-, la mala vida, l'han orientat, inequívocament, a la mort. Em sap greu que no li podreu dur flors, ja que l'hem incinerat. Si algú disposa d'una platja privada, podem negociar tirar-hi les cendres a bon preu. Moltes gràcies a tots!!! Funerària Oliveres i altres productes de la terra.
Nosaltres, molt de temps després de la seva mort, pretenem recuperar l'essència dels Pinyols, amb aquesta humilitat que tant caracteritzava l'autor de l'estimat espai mort.

dimarts, 9 d’octubre del 2007

El govern sotmès a la radicalitat d'ICV...

"L'Administració, una vegada hagin transcorregut dos anys des de la seva notificació, pot procedir a l'expropiació de l'usdefruit del pis per llogar-lo a tercers"

Fragment de l'article 42 de la primera Llei ambiciosa de la Confederació Ibèrica

4 comentaris:

Us en recordeu? ha dit...

Caram, pensava que serien més ràpides les reaccions! Sense elles, això és tan avorrit...

Trobem a faltar aportacions d'alt interès per a la comunitat com ara... "Et felicito! Ets el millor!", o d'altres com... "tu sí que ets il·legal"...

En fi, estem fets uns mediocres...

Moré ha dit...

Durarà dos dies aquest article... en el fons solament és l'excusa dels marxistoides per donar el seu Ok a que l'estat social-falangista doni diners als especuladors per fer habitatge social.

La culpa de l'actual situació és dels municipis, sobretot de l'esquerra,que van fer els diners a partir de posar sol a disposició dels especuladors... i el joc dels sindicats "de classe"

És el social-falangisme

Anònim ha dit...

jajaja. I tan home, no et preocupis. Et felicitem, a tot diem sí, i ets el millor, és clar!

Anònim ha dit...

Marçal, ja et vaig dir el què sobre aquest tema i em sembla bastant fora de lloc, aparentment.
Caldrà veure com es concreten les actuacions i en quins casos "s'expropia" per fer-ne lloguers forçosos...
Però hi dic no.