Resurrecció

En l'últim post del nostre vell amic Marçal es llegia:
Alguns tenim un final, i, per molt que intentem oposar-nos-hi, acabem desapareixent. Això és el que li ha succeït al Pinyol. Internautes, el Pinyol ha mort.
Les causes de la mort es poden trobar en un aïllament social que l'ha dut a una situació similar a Baudelaire, i tots els poetes maleïts. Les drogues, l'alcohol -sempre he trobat curiós que aquests dos elements es separin-, la mala vida, l'han orientat, inequívocament, a la mort. Em sap greu que no li podreu dur flors, ja que l'hem incinerat. Si algú disposa d'una platja privada, podem negociar tirar-hi les cendres a bon preu. Moltes gràcies a tots!!! Funerària Oliveres i altres productes de la terra.
Nosaltres, molt de temps després de la seva mort, pretenem recuperar l'essència dels Pinyols, amb aquesta humilitat que tant caracteritzava l'autor de l'estimat espai mort.

dissabte, 16 de juny del 2007

La llista més votada

Els Pinyols tenim certa estima per una població del Vallès Occidental, Sant Quirze del Vallès, car fou la ciutat en què el nostre gran líder va néixer.

Aquests dies, en aquesta població s'ha escenificat una de les situacions més reals de la hipocresia catalana. Els resultats electorals configuren el següent escenari:
  • ERC --> 5 regidors (la força més votada)
  • CiU --> 5 regidors
  • PSC --> 4 regidors
  • ICV --> 2 regidors
  • PP --> 1 regidor
Molt bé. Sabeu qui ha sortit escollida Alcaldessa? Ni més ni menys que la Sra. Montserrat Mundi Mas, alcaldable de CiU.

Des del Pinyol volem anunciar que a partir d'ara cada cop que qualsevol líder de CiU pronunciï les paraules "llista més votada", "la llista guanyadora", etc; des del Pinyol d'Oliva li recordarem la bonica població de Sant Quirze del Vallès. Si la Montse és una alcaldessa 100% legítima, en Montilla és un President de la Generalitat 100% legítim, i en Joan Saura un Conseller d'Interior 110% legítim.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Escriuré alguna cosa, perquè aquest blog, quan antany era dirigit directament per en Marçal, era una espai de referència dins la blogesfera, fins i tot hi entraven personalitats de la talla de Salvador Pàtries i... bé, ell només, però ara, des de que els seus pinyols succesors han agafat el relleu, això és un autèntic desert, un monòleg dels quatre progres que han muntat la paradeta.
Quant enyoro aquells debats eterns amb el De la Torre i companyia...

En fi, la pregunta és la següent: De veritat el vostre Gran Líder va néixer a Sant Quirze? On, a l'ambulatori? O més romàntic encara, a casa seva?

Us en recordeu? ha dit...

Frisàvem perquè algú formulés tal pregunta.

El nostre gran líder va néixer a Sant Quirze perquè així ho diu el llibre de Família, i així ell ens ho ha comunicat, independentment d'on es dugués a terme el part. Resulta, vell amic, que, per sort per als pobles petits sense hospitals, un pot néixer allà on desitgi, encara que el part real es formuli a un altre indret. Imagini's si no fos així, quina catàstrofe, car els pobles petits mai tindrien fills legítims!


Esperem que la pregunta hagi quedat resolta.

Anònim ha dit...

Dubte aclarit.

Perdonin la meva ignorància, però no coneixia aquesta possibilitat de néixer on es vulgui.
Jo que pensava que era de la capitalíssima (Barcelona), i ara resulta que els meus pares em deurien inscriure fora d'ella, configurant-me com un vulgar element perifèric que amb prou feines és català per no ser de Barcelona.