Resurrecció

En l'últim post del nostre vell amic Marçal es llegia:
Alguns tenim un final, i, per molt que intentem oposar-nos-hi, acabem desapareixent. Això és el que li ha succeït al Pinyol. Internautes, el Pinyol ha mort.
Les causes de la mort es poden trobar en un aïllament social que l'ha dut a una situació similar a Baudelaire, i tots els poetes maleïts. Les drogues, l'alcohol -sempre he trobat curiós que aquests dos elements es separin-, la mala vida, l'han orientat, inequívocament, a la mort. Em sap greu que no li podreu dur flors, ja que l'hem incinerat. Si algú disposa d'una platja privada, podem negociar tirar-hi les cendres a bon preu. Moltes gràcies a tots!!! Funerària Oliveres i altres productes de la terra.
Nosaltres, molt de temps després de la seva mort, pretenem recuperar l'essència dels Pinyols, amb aquesta humilitat que tant caracteritzava l'autor de l'estimat espai mort.

diumenge, 13 de maig del 2007

Gràcies Freud

El Consell Executiu del Pinyol –els noms van canviant– hem elaborat un inventari d'andròmines i altres objectes que, per tal de garantir la salut pública i contribuir al bon funcionament del cicle ecològic, en cap cas se n'ha de fer ús, i s'han de tractar de manera específica. Aquesta llista de la compra es classificarà en tres grans grups: irreciclables, descomposables, i rebuig.

Aviat publicarem el repertori sencer, avui, però, sols deixarem entreveure algun d'aquests objectes –ja se sap, fase de llançament, estem de promoció. Avui, doncs, avancem un dels noms de la segona llista: els descomposables. Sense dubte, l'artefacte que s'ha guanyat a pols el primer lloc en aquest podi és, ni més ni menys, la protomecanògrafa P. Rajola.

Motius:
  • Tenir la barra d'haver estat regidora a Barcelona durant anys, i diputada al Congrés de Madrid també durant anys, i ara criticar el sou dels polítics, especialment dels d'esquerres, quan mai va rebutjar cap dels dos sous.
  • Declarar-se independentista, catalanista, i no sé quantes coses més, però, escolta Josep, pobre de mi, si m'ofereixen escriure cèlebres articles en un diari en castellà de Barcelona no diré que no, que la pela és la pela, i a mi el país i la llengua, mira tu, me la pela.
  • Pel rigor periodístic que tant la caracteritza.
  • Pel bon rotllo que transmet.
  • Dia sí dia també sentenciar qui treballa i qui no –els polítics, per descomptat, són uns absoluts ganduls, especialment els d'esquerres–, mentre la senyora viu del cuentu que ens explica cada matí a la televisió PÚBLICA –sí sí, aquesta televisió que està en mans d'aquests que són tan dolents– i a diferents mitjans escrits, molts d'ells mantinguts amb fons públics.
  • Per la pudor que emet i el poc pudor que té, que, a la seva edat, esdevé, francament, molt desagradable.
  • Per no saber fer altra cosa que ser la marona del galtones, és a dir, el senyoret Cunill; car quan algú s'atreveix a qüestionar quelcom del seu fillet, ella, maternalment, s'erigeix enèrgicament en defensa d'aquest mamífer.
  • Usar el gastat recurs d'intentar desactivar l'esquerra del país fent creure que tot el que diu és una farsa i un món flower power. A propòsit, Pilarín, nosaltres recordem un notable programa de televisió que vostè feia, per variar, conjuntament amb el seu fillet Cunill, en què un cop va sentenciar que a vostè li encantava anar els dissabtes i els diumenges amb els fillets –adoptats; no sé si ho sabíeu, però aquesta senyora, l'eminència del rigor periodístic, de la decència i l'encarregada de dictaminar si una notícia és o no sensacionalista i/o groga, no ha parat d'anunciar que té tres fills, dos d'ells adoptats, i de fer-ne gala, tant que tots els serveis Roca del país, que ho saben, quan són visitats per aquesta il·luminació (que, valgui la broma, als Roca no els il·lumina gaire, sinó que més aviat els tapa la llum) la saluden preguntant-li "com estan els teus dos fills adoptats?"– al camp i gaudir de les floretes i el verd. Déu n'hi do, senyora, déu n'hi do. Després dirà dels happy flowers...
  • Pel seu sionisme, tan coherent, per altra banda, amb el seu pensament catalanista i independentista –mai he entès aquest estil de personatges catalanistes i independentistes que, tot d'una, es col·loquen al costat d'Israel... bé, tenint en compte que el senyor Carod es va col·locar al costat de Sarkozy, què en podem esperar?
  • I, finalment, per, en menys de 24 hores, haver escrit dos articles diferents, en dos mitjans diferents, criticant el mateix senyor: el Conseller de l'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura. Sabíem que ICV-EUiA liderava el govern de la Generalitat, i deu ser per això –pel fet que, a efectes pràctics, en Saura ha esdevingut president de la Generalitat– que el conseller, de cop, ha esdevingut tan important, tant que cada dia se n'ha de parlar.
Senyora Pilar, si li preguntéssim al pilar de la psicologia moderna què en pensa d'aquest últim fet, sap de sobres que ens respondria, oi? Doncs, miri, des del Consell Executiu dels Pinyols tan sols us podem suggerir que intenteu concertar una cita i aviam si hi ha sort –malgrat que ho dubtem, puix que no per ser Conseller d'Interior s'ha de perdre, per força, el nivell i el bon gust per les coses.


Consell Executiu del Pinyol d'Oliva



N.B. I ara, senyora, demandi'ns per insults i difamacions, que així comprovarem el sentit que vostè té de la llibertat. Ui si algú pretengués denunciar-la, per algun dels molts articles infumables! Aleshores seria un atac directe a la llibertat i a la premsa, i seria intolerable! Però, és clar, si ho fem nosaltres i sobre vostè, aleshores s'hi val tot.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Brutal!!!! JOJOJOJOJOJO!!!!!!! Pinyolaires sou la bomba! Aquest article és boníssim.

Anònim ha dit...

hahahahahah, Brutal article que defineix la vostra escassa intel·ligència política. L'Stalinisme sura com el llard la perol de l'ignomínia de l'esquerra verd-comunistoide.

Pilar Rahola té dos fills adoptats, no tres, BUURROS. Té tres fills pero la gran és "natural"

Pilar Rahola coma independentista és naturalment sionista, ( és a dir que recolza els nacionalistes jueus davan la barbàrie islàmica i elt totalitarisme Europeu) Part d'quest totalitarisme d'esquerres marcava com els nazis els passaports dels ciutadans jueus de la URSS i altres països de l'òrbita amb "jueu" , us en puc donar fe -guardo encar aperles d'aquestes tot fugint de països "comunistes"-

I sí Saura va mentir en el programa del Cuní, com en altres programes... és l'stalinisme meidàtic del PCUS , vull dir dels hereus del PSUC , on devia tenir el cap posant PCUS... per cert, quan ocuapareu la segona residència dels Saura? O és que ells han de tenir dret a dues residències i la resta de capitalistes no ?

Apa passeu a treballar una mica , dropos

Us en recordeu? ha dit...

El C.E. dels Pinyolaires sempre reconeix els seus errors. I en aquest cas hem de reconèixer que, efectivament, els nombre de fills adoptats d'aquesta cèlebre intel·lecutal és 2 i no 3. Per problemes tècnic havíem escrit 3, petita errada que queda aclarida.


Atès que, pel que sembla, ésser independentista català i sionista és ben bé el mateix, no puc entendre per què la comunitat independentista catalana no para mai de parlar que fa 300 anys d'ocupació. Pobres espanyols, ells no tenien accés al mediterrani, i per això viuen als Països Catalans... I mira, mala sort si hi vivien els catalans, però per paraula de Déu aquesta terra és dels espanyols...

Caram, quin independentisme més collonut.

A propòsit, el Consell Executiu del Pinyol volem expressar que nosaltres, és a dir, el CONSELL EXECUTIU DEL PINYOL (i ningú més), independentment de partits polítics, estem en contra de les segones residències, i som partidaris d'apujar moltíssim l'IVI en aquests habitatges, o, fins i tot, crear una ecotaxa per aquests casos.

Anònim ha dit...

Jo diria que en Saura no va mentir. Anem a veure, de tots els noms que la Rahola deixa anar a l'article, així com en l'article del Rius de l'e-notícies, tan sols dos són de gent pròpiament d'ICV: el de Figueres i el de l'Antoni Garcia d'Els Verds, dels quals, i un d'ells, de fet, forma part d'una subagrupació d'ICV.

Per tant, afirmar que gent de l'entorn d'ICV qüestiona la gestió d'en Saura, quan sols pots donar aquests "dos" noms, sincerament, això sí que és mentir. I el que encara és mentir més és dir que els Joves d'Iniciativa, conjuntament amb les JERC, carreguen contra el Saura.

Deu ser que la Rahola, el Cunill i el Rius assisteixen habitualment a totes les reunions internes del partit... i gaudeixen d'informació privilegiada.

Anònim ha dit...

Encara que liberals, sionistes, proamericans i demés pallassos riguin, aquest post els hi ha fet mal.

Felicitats pinyols.