Resurrecció

En l'últim post del nostre vell amic Marçal es llegia:
Alguns tenim un final, i, per molt que intentem oposar-nos-hi, acabem desapareixent. Això és el que li ha succeït al Pinyol. Internautes, el Pinyol ha mort.
Les causes de la mort es poden trobar en un aïllament social que l'ha dut a una situació similar a Baudelaire, i tots els poetes maleïts. Les drogues, l'alcohol -sempre he trobat curiós que aquests dos elements es separin-, la mala vida, l'han orientat, inequívocament, a la mort. Em sap greu que no li podreu dur flors, ja que l'hem incinerat. Si algú disposa d'una platja privada, podem negociar tirar-hi les cendres a bon preu. Moltes gràcies a tots!!! Funerària Oliveres i altres productes de la terra.
Nosaltres, molt de temps després de la seva mort, pretenem recuperar l'essència dels Pinyols, amb aquesta humilitat que tant caracteritzava l'autor de l'estimat espai mort.

dimecres, 9 de maig del 2007

Vergonya aliena

Per experiència –poca, però en tinc–, puc afirmar que no hi ha res més vergonyós que creure que dus a terme un acte heroic, i, tot seguit, algú amb uns quants anys més que tu, demostri que estàs fent el ridícul i tu no te n'adonis fins al cap de força temps. Això és el que avui ha passat al Congrés dels Diputats de Madrid. Ai, senyor... on vas, tros de quòniam? Què ens pretens demostrar?

El que trobo més demencial de tot plegat és la cara de la Diputada quan el ministre Rubalcaba acaba la seva segona intervenció: crec que és un cas prou seriós com per evitar somriure i mostrar qualsevol actitud de frivolitat i vanitat, especialment si ets un càrrec públic. D'això, jo sí que en dic hipocresia. Segurament, però, el més important d'avui per a la Diputada haurà estat la quantitat de sms que haurà rebut al seu telèfon mòbil donant-li les gràcies i suport. I, de ben segur, quan torni al seu poble la rebran fent-li una festa per la gran gesta. En fi, quin país.


Pinyol sisè

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Juas juas juas juas juas!!!!

Pinyolaires, com aquest en volem més!!! Que bo!!

Certament, per ocupar certs llocs no n'hi hauria d'haver prou amb tenir 18 anys... JOJOJOJOJOJO...

Ramon Armengol ha dit...

juas!!!!

Espero no tindre que aguantar aquets pringats durant la campanya

Marc ha dit...

Demanar la derogació de la Llei Antiterrorista és un acte de dignitat que des d'ICV no TENIU VALOR de fer. Allà vosaltres...

Anònim ha dit...

Sabeu perfectament que hagués estat el mateix Herrera qui hagués fet aquest discurset tan penós si en Saura no fos Conseller d'Interior...