Resurrecció

En l'últim post del nostre vell amic Marçal es llegia:
Alguns tenim un final, i, per molt que intentem oposar-nos-hi, acabem desapareixent. Això és el que li ha succeït al Pinyol. Internautes, el Pinyol ha mort.
Les causes de la mort es poden trobar en un aïllament social que l'ha dut a una situació similar a Baudelaire, i tots els poetes maleïts. Les drogues, l'alcohol -sempre he trobat curiós que aquests dos elements es separin-, la mala vida, l'han orientat, inequívocament, a la mort. Em sap greu que no li podreu dur flors, ja que l'hem incinerat. Si algú disposa d'una platja privada, podem negociar tirar-hi les cendres a bon preu. Moltes gràcies a tots!!! Funerària Oliveres i altres productes de la terra.
Nosaltres, molt de temps després de la seva mort, pretenem recuperar l'essència dels Pinyols, amb aquesta humilitat que tant caracteritzava l'autor de l'estimat espai mort.

divendres, 4 de maig del 2007

Un bon exemple d'anarquista

Menjava el dinar mentre veia el telenotícies de TV3. He escoltat la notícia de les declaracions de l'Aznar sobre la prohibició de l'alcohol per conduir –val a dir que ja ho havia llegit a l'e-notícies, però fins que no surt publicat a un altre mitjà, no m'acabo de creure les notícies que hi apareixen. Aquest és un bon exemple que ens pot servir de preludi pel debat del liberalisme i l'anarquisme. El JoseMari és un bon exemple d'aquests il·luminats que defensen l'individu i el criteri individual per damunt de qualsevol cosa. Certament, són uns postulats molt llaminers, car que el algú ens ofereixi absoluta llibertat sona molt bé. Per aquests motiu, el Comitè Central dels Pinyolaires hem decidit que com que la DGT no ha de decidir fins quant podem beure, per la mateixa regla de tres, la PNE (Policía Nacional Española) no ha de decidir on els ciutadans i ciutadanes podem fer les barbacoes; així que, proposem als nostres lectors, anar a fer una sardinada popular i massiva davant de la casa del JoseMari, i, a poder ser, que les sardines facin molta pudor. Així mateix, ja ens encarregarem que el fum vagi cap a la direcció correcte, si cal, amb ventiladors. Tot seguit, hi defecarem, perquè, és clar, qui són ells per dir que no podem defecar en aquell indret?



N.B. Pel que es veu, aquesta ha estat la cara que ha mostrat el nostre interlocutor quan ha sabut que no el convidàvem a sardines.

Pinyol 5 amb estreta col·laboració amb l'equip de redacció dels Pinyolaires