Resurrecció

En l'últim post del nostre vell amic Marçal es llegia:
Alguns tenim un final, i, per molt que intentem oposar-nos-hi, acabem desapareixent. Això és el que li ha succeït al Pinyol. Internautes, el Pinyol ha mort.
Les causes de la mort es poden trobar en un aïllament social que l'ha dut a una situació similar a Baudelaire, i tots els poetes maleïts. Les drogues, l'alcohol -sempre he trobat curiós que aquests dos elements es separin-, la mala vida, l'han orientat, inequívocament, a la mort. Em sap greu que no li podreu dur flors, ja que l'hem incinerat. Si algú disposa d'una platja privada, podem negociar tirar-hi les cendres a bon preu. Moltes gràcies a tots!!! Funerària Oliveres i altres productes de la terra.
Nosaltres, molt de temps després de la seva mort, pretenem recuperar l'essència dels Pinyols, amb aquesta humilitat que tant caracteritzava l'autor de l'estimat espai mort.

dijous, 1 de novembre del 2007

El pitjor

  • El pitjor que et pot passar en aquesta vida és voler ser una escalfabraguetes i néixer absolutament lletja, desagradable a la vista, un card: des de greus imperfeccions en la construcció dental, fins a desequilibris importants en el desenvolupament dorsal. 
  • El pitjor que et pot passar és acostar-te a un home i que aquest et respongui: no xata, no, que avui tinc diners! En el cas que siguis un home, el pitjor que et pot passar és acostar-te a una dona i que aquesta et respongui: em sap greu, però ja he acabat el meu horari laboral d'assistent social. Si ets homosexual, aleshores cap problema, perquè el teu sector és exempt de tota aquesta porqueria, de moment...
  • Aquelles dones que es posicionen absolutament contràries que els homes puguem veure-les, també –no només–, com a objectes sexuals són, de totes totes, les lletges, sens dubte. Perquè saben que tenen les de perdre; és a dir, saben que si ho permeten, els homes guapots –com els pinyols, malgrat tenir un líder tan lleig– ens quedarem amb les guapes i elles s'hauran de conformar o bé amb els lletjots o bé a  restar absolutament marginades.
  • El problema, però, és per a aquelles que intenten disfressar-se de femme fatale i no són altra cosa que les lletges del poble, les primeres, vaja. La disfressa els sortirà molt cara, i si no ja ho veureu: el temps dirà. 
Si ets lleig/lletja, mal format/da, mal nascut/da –malparit/da–, t'aguantes. L'únic que pots, com a molt, intentar és aspirar a desenvolupar una altra qualitat, que no sigui la física –i molt menys, la química. Passa, però, que molt ens temem que l'aclaparament no us ho permetrà mai! Aquesta és la vostra mort!


N.B. El millor del cas és que encara sortirà algú que es donarà per al·ludit, i contestarà! Que es foti, per lleig o per lletja! 

3 comentaris:

Marçal Girbau ha dit...

Si continueu tan simpàtics no tindré més remei que rescindir-vos la franquícia!!!

Una mica de respecte al caragirat del vostre Líder!

Ramon Armengol ha dit...

Jajajaja
La questio es k meu fet gracia, pero cada dia esteu mes girats!

Anònim ha dit...

T'has passat tiu. No et pensu parlar en un any i mig.