Resurrecció

En l'últim post del nostre vell amic Marçal es llegia:
Alguns tenim un final, i, per molt que intentem oposar-nos-hi, acabem desapareixent. Això és el que li ha succeït al Pinyol. Internautes, el Pinyol ha mort.
Les causes de la mort es poden trobar en un aïllament social que l'ha dut a una situació similar a Baudelaire, i tots els poetes maleïts. Les drogues, l'alcohol -sempre he trobat curiós que aquests dos elements es separin-, la mala vida, l'han orientat, inequívocament, a la mort. Em sap greu que no li podreu dur flors, ja que l'hem incinerat. Si algú disposa d'una platja privada, podem negociar tirar-hi les cendres a bon preu. Moltes gràcies a tots!!! Funerària Oliveres i altres productes de la terra.
Nosaltres, molt de temps després de la seva mort, pretenem recuperar l'essència dels Pinyols, amb aquesta humilitat que tant caracteritzava l'autor de l'estimat espai mort.

dimarts, 6 de novembre del 2007

El tren

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: dues noietes, universitàries, s'asseuen davant nostre i continuen la conversa que ja tenien, en castellà. L'una li diu a l'altra que no sé quin dia va ser el primer en què ell la va agafar de la mà, primer perquè hi havia molta gent, però després, que estaven sols –sense gent– i es dirigien al seu cotxe, ell va continuar prenent-l'hi. Això ho explicava de tal manera que creia que l'individu ens recrearia un orgasme femení allà mateix. Tot seguit, aquesta mateixa noia rep una trucada –la seva cap a la feina–, i canvi el codi lingüístic: amb la jefa parla en català. En acabat, torna a canviar el codi, i li diu a la seva amiga que la seva cap és un encant, perquè, fixa't!, que li va dir que quan ella li volgués trucar, li fes una perduda i no es gastés diners més quan fos nadal per felicitar-la!!! Sort en tenim, que tan de bo tots els empresaris fossin igual de socialistes! Estan a punt de baixar quan s'esdevé la traca final de la mediocritat juvenil d'avui. Ella li diu: "¡mira, mi tía me ha regalao este libro!". El llibre era, com no podia ser d'una altra manera, Cartas para Claudia, del molt rigorós psicòleg Jorge Bucay. Sentencia final de la noia: "hay un párrafo que pienso memorizármelo y se lo diré a todos mis pacientes". Vinga, sí senyor, anem creant llicenciats!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Les facultats de psicologia són un perill molt greu per a l'ésser humà. Fins i tot per a l'éssera humana. En proposo la demolició per via d'urgència, o el reaprofitament com a centres per al consum responsable d'opi no transgènic, que més aviat escassegen.

Anònim ha dit...

I a mi em deieu que jo era perillós per defensar l'elitisme...

N'hi ha que directament s'erigeixen jutges de qualsevol persona que se'ls posi davant, decidint la seva válua arbitráriament, doncs evidentment coneixen l'essencia última del bé i del mal...

Anònim ha dit...

Vostè creu que l'apologia de la ignorància moral el fa més ètic? Discrepo. Les essències són imprescindibles, no només per perfumar-nos, sinó també per argumentar. Ara que, ben pensat, l'epokhé pirrònica, si és autèntica, té un efecte molt més simpàtic i corrosiu que no pas les afirmacions ingènues. En definitiva, discrepo, encara, però, ara, de mi mateix. Salut.