Resurrecció

En l'últim post del nostre vell amic Marçal es llegia:
Alguns tenim un final, i, per molt que intentem oposar-nos-hi, acabem desapareixent. Això és el que li ha succeït al Pinyol. Internautes, el Pinyol ha mort.
Les causes de la mort es poden trobar en un aïllament social que l'ha dut a una situació similar a Baudelaire, i tots els poetes maleïts. Les drogues, l'alcohol -sempre he trobat curiós que aquests dos elements es separin-, la mala vida, l'han orientat, inequívocament, a la mort. Em sap greu que no li podreu dur flors, ja que l'hem incinerat. Si algú disposa d'una platja privada, podem negociar tirar-hi les cendres a bon preu. Moltes gràcies a tots!!! Funerària Oliveres i altres productes de la terra.
Nosaltres, molt de temps després de la seva mort, pretenem recuperar l'essència dels Pinyols, amb aquesta humilitat que tant caracteritzava l'autor de l'estimat espai mort.

dijous, 20 de desembre del 2007

Bon nadal i bon any!

Ens hem volgut sumar a ICV i nosaltres també enviem a la Ministra de Foment aquesta postaleta de Nadal. Salut!

4 comentaris:

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

bon blog company!
estem en contacte!
ecosocialisme a tope!

Anònim ha dit...

Com a ecoislamista tonsurat i circumcís em sumo als companys que, per nadal, pensin celebrar un harakiri en la intimitat. Jo duc la katana i vosaltres els cacauets. Fet?

Anònim ha dit...

Coi de Marxista...

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.