Resurrecció

En l'últim post del nostre vell amic Marçal es llegia:
Alguns tenim un final, i, per molt que intentem oposar-nos-hi, acabem desapareixent. Això és el que li ha succeït al Pinyol. Internautes, el Pinyol ha mort.
Les causes de la mort es poden trobar en un aïllament social que l'ha dut a una situació similar a Baudelaire, i tots els poetes maleïts. Les drogues, l'alcohol -sempre he trobat curiós que aquests dos elements es separin-, la mala vida, l'han orientat, inequívocament, a la mort. Em sap greu que no li podreu dur flors, ja que l'hem incinerat. Si algú disposa d'una platja privada, podem negociar tirar-hi les cendres a bon preu. Moltes gràcies a tots!!! Funerària Oliveres i altres productes de la terra.
Nosaltres, molt de temps després de la seva mort, pretenem recuperar l'essència dels Pinyols, amb aquesta humilitat que tant caracteritzava l'autor de l'estimat espai mort.

dilluns, 9 de juliol del 2007

La Trampa

Un dels avantatges d'haver de treballar escoltant Flaix Fm és que pots descobrir certes cosetes. Aquí va.

A finals del 99 –farà tot just 8 anys–, Gigi d'Agostino publicava l'àlbum "L'amour toujours", que incloïa 23 cançons, entre les quals hi havia, òbviament, la cançó "L'amour toujours". A continuació us el penjo.



Paral·lelament a aquesta informació, vull destacar que aquests dies no para de sonar per la ràdio –i d'aparèixer per televisió, en l'anunci d'un automòbil– la cançó "Las de la intuición", que es veu que es un èxit brutal i impressionant. Bé, us la penjo també aquí.



Us aconsello que compareu les cançons a partir, més o menys, del minut 0:50. Espero que flipeu tant com jo. Ja em direu el què.

1 comentari:

una lingüista ha dit...

Molt honorables pinyols:

Per al·lusions, i perquè -a totes llums- serà del vostre interès, us recomano que, quan us vagui, hi feu un cop d'ull: http://dodellengua.blogspot.com

Amb la justa atenció que mereixeu,

A. P. C.